40 χρόνια δυναμική παρουσία

Η FOROCOM είναι μια δυναµική εταιρεία που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν την φορολογική και οργανωτική τους αναβάθμιση μέσω της εφαρμογής σύγχρονων συστημάτων µε εργασίες που στηρίζονται σε διεθνώς αποδεκτά πρότυπα και εµπειρίες

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ FOROCOM

Ιωάννης Καπετανάκης

Ο ιδρυτής της Forocom ο κ. Καπετανάκης Ιωάννης, οικονομολόγος, μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδος, διεθνής ορκωτός ελεγκτής (FCPA) έχει µακρά εµπειρία στον τοµέα των Συµβουλευτικών Υπηρεσιών. 
Κατά τη διάρκεια της επαγγελµατικής του σταδιοδροµίας έχει τοποθετηθεί σε σηµαντικές θέσεις τόσο σε διεθνείς όσο και σε εγχώριους οργανισµούς τους οποίους έχει υπηρετήσει με απόλυτη επιτυχία.

Τα στελέχη μας

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των στελεχών της Forocom είναι η υψηλή επιστημονική και επαγγελματική τους κατάρτιση εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσίας και μέρος των στελεχών της αποτελείται από καταξιωµένους φορολογικούς συµβούλους, οι οποίοι έχουν διακριθεί και ως συγγραφείς φορολογικών θεµάτων της ειδικότητάς τους.

Δίκτυο έμπειρων συνεργατών

Η Forocom εδρεύει στην Αθήνα και διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταξιωμένων και έμπειρων συνεργατών σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού, παρέχοντας ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ευρύ φάσμα του οικονομικού τομέα τόσο στην Ελλάδα τόσο και στο εξωτερικό.

Το Όραμα μας
Η συνεχής καταξίωση της από τους πελάτες και συνεργάτες της μέσω της ανάπτυξης και επιτυχίας των επαγγελματικών σχεδίων των πελατών της
Leadership

Our Directors ensure governance, strategic discipline and effective risk oversight.